Horizonverhalen

HORIZONVERHALEN

Het boek Horizonverhalen is geschreven voor kinderen van 7 tot 12 jaar. De verhalen kunnen ingezet worden door diegene die met deze doelgroep werken of kinderen hebben in deze leeftijd.

Het boek biedt de mogelijkheid om diverse levensthema’s en emoties met kinderen te bespreken. Tevens zorgt het voorlezen van de verhalen en het uitvoeren van de oefeningen voor ontspanning.
 

Dankzij mijn vader, Peter de Greef, is Horizonverhalen tot stand gekomen. Hij is degene die uitsprak dat de verhalen gebundeld wilden worden tot een boek. Anno 2021 is dit een feit!


Op deze site kunt u het boek Horizonverhalen bestellen.
Ook kunt u de audiovisuele verhalen en oefeningen downloaden voor €2.50 per stuk. Of het complete audiovisueel pakket aanschaffen voor €17,50. En het combinatie pakket voor €30. 
Let op: Deze bestanden vormen geen compleet E-BOOK. 

Horizonverhalen (audio visueel)

Losse Horizonverhalen (audio visueel)

Auteur


Esther de Greef (1980) is kinderyoga docente, kindercoach, voetreflextherapeut en meditatie docente. In 2021 heeft zij tevens de opleiding tot Inner Singing facilitator en Yoga Nidra docente afgerond.

Hedendaags organiseert zij ontspanningsavonden voor volwassenen en mantra avonden. Daarnaast geeft zij les in het leren spelen van mantra’s op de Ukelele en organiseert zij workshops hierin.

Muziek, zang en klank spelen een grote rol in haar leven. Een combinatie hiervan zet zij dan ook in tijdens haar lessen en coachsessies.