Tenen Lezen Workshop

WORKSHOP TENEN LEZEN

Laat je tenen spreken, ontdek jezelf!

Ben je klaar voor een dag vol verrassende inzichten, ontspanning en plezier? Kom dan naar de workshop Tenen Lezen! Ontdek wat jouw tenen te vertellen hebben en beleef een dag vol magie en zelfontdekking.Workshop Tenen Lezen

Datum: op aanvraag (gaat door bij 6 deelnemers)
Tijd: 10.00 - 16.00 uur
Locatie: Kievit 12, Baarle-Nasau of op locatie bij jou thuis!
Bijdrage: €85

Wat kun je verwachten?

Kleine groep, veel aandacht: Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt, werken we met een van 6 deelnemers. Dit betekent dat er voldoende ruimte is voor jouw vragen en persoonlijke begeleiding.

Ochtendprogramma (volgorde kan wisselen):

 • Kennismaking: We beginnen de dag met een gezellige introductie. Ontmoet de andere deelnemers en geniet van de ontspannen sfeer. Heerlijke verse thee staat klaar met gezonde snacks!
 • Onze voeten bekijken: We gaan samen onze voeten onder de loep nemen en de meest opvallende eigenschappen ontdekken. Wat zeggen jouw tenen/voeten over jou?
 • Grondleggers van tenen lezen: Een blik op het ontstaan van het tenen lezen, degene die het heeft ontdekt en hoe zij bij deze fascinerende methode terecht zijn gekomen. Esther deelt kort hoe tenen en voeten haar leven zijn binnengestapt! Laat je inspireren door haar ervaringen en inzichten.
 • Linker- en rechtervoet: We gaan dieper in op de betekenis van de linker- en rechtervoet. Wat vertellen ze over jouw innerlijke en uiterlijke wereld?
  • Ontspannende oefening: Laat de ochtend achter je en kom echt even helemaal bij jezelf. We doen een rustgevende en kleurrijke creatieve oefening om met beide voeten op de grond te komen en je lichaam en geest tot rust te brengen. Deze oefening helpt je te ontdekken hoe je op dit moment in in het leven staat en bereidt je voor op een dag vol nieuwe ontdekkingen.


Lunchpauze: 

Tijd voor een lichtvoetige lunch! Geniet van een gezonde maaltijd in goed gezelschap! Na de lunch is er de mogelijkheid om de natuur in te gaan en eventueel een blote voeten pad te lopen dat je zelf mag uitstippelen.

Middagprogramma (volgorde kan wisselen):  

 • Dieper ingaan op tenen en voeten: We duiken dieper in de betekenis van (jouw) tenen, voeten, nagels en hun kenmerken. Wat vertellen ze over jouw leven en je persoonlijkheid en welzijn?
 • Werken in tweetallen: Geef en ontvang een reading in tweetallen. Dit is een kans om je nieuwe vaardigheden te oefenen en te verdiepen. Bespreek wat je opvalt aan de voeten en tenen en leer van elkaar.
 • Groepsreading: We sluiten de sessie af met een groepsreading. Kijk naar je voeten en die van anderen en deel je inzichten.

Hierna is er ruimte voor vragen en kunnen we eventueel foto's van voeten bespreken (afhankelijk van de groepsdynamiek en tijd).


Afsluiting:

 • We ronden de dag ontspannen af en trekken nog een inzichtkaart. Je ontvangt een boodschap die passend is om op goede voet verder te kunnen, na deze inspirerende dag! 


Bonussen voor deelnemers:

 1. Chakra Kleuren Diagnostiek Reading: Een persoonlijke kleuren reading door Esther, die inzicht geeft in hoe jij op dit moment in jouw leven staat!  (De uitwerking van dit mini consult wordt verstuurd via Whats App).
 2. Gratis Tenen reading bij voetreflex plus. Als deelnemer ontvang je een gratis mini tenen reading bij het boeken van een voetreflex plus behandeling in mijn praktijk!
 3. Cadeaubon Share & Care:

  Met deze cadeaubon kun je niet alleen zelf genieten van een korting van €20 op een voetreflex plus behandeling, coaching of cacao sessie, maar kun je ook een vriend, familielid of kennis blij maken met dezelfde korting. Hoe werkt het? klik hier.


Meld je aan!

Mis deze unieke kans niet om meer over jezelf te ontdekken en een onvergetelijke dag te beleven. 

Ik kijk ernaar uit om samen met jou deze bijzondere reis te maken!


Tot dan, en laten we samen op blote voeten en nieuwe paden bewandelen! 🌿👣
Met warme groet,

Esther de Greef