Kinderboek Horizonverhalen €18,50

HORIZONVERHALEN

Het kinderboek Horizonverhalen is een unieke combinatie van thematische verhalen, gecombineerd met prachtige oefeningen die aansluiten bij de verhalen. Deze bieden u en uw (klein)kind ontspanning. In de oefeningen zijn o.a. elementen van mindfullness, yoga en mediatie verwerkt. 


Diverse levensthema’s komen aan bod in Horizonverhalen. De thema’s worden o.a. verteld door dieren, kinderen, maar ook kabouters en het kruidenvrouwtje. Een aantal thema’s die de revue passeren zijn: hoe om te gaan met verdriet, hooggevoeligheid, moedig zijn, durven te gaan staan voor wie je bent, je eigen talenten leren zien en omarmen, om hulp durven te vragen. 


Horizonverhalen is geschreven voor de doelgroep 7 tot 12 jarige en hun ouders, opa en oma’s, broers/zussen en andere verzorgers. Leerkrachten, kindercoaches, meditatie en yogadocenten kunnen de verhalen inzetten tijdens hun lessen of sessies. 


 

Dankzij mijn vader, Peter de Greef, is Horizonverhalen tot stand gekomen. Hij is degene die uitsprak dat de verhalen gebundeld wilden worden tot een boek. Anno 2021 is dit een feit!


Op deze site kunt u het boek Horizonverhalen bestellen.
Ook kunt u de audiovisuele verhalen en oefeningen downloaden voor €2.50 per stuk. Of het complete audiovisueel pakket aanschaffen voor €17,50. En het combinatie pakket voor €30. 
Let op: Deze bestanden vormen geen compleet E-BOOK. Pakketten Horizonverhalen
(audio-visueel pakket (mp3 en mp4)
(combi-pakket: Boek & audio-visueel pakket (mp3 en mp4)

Horizonverhalen per stuk
(audio-visueel (mp3 en mp4)

Auteur


Esther de Greef (1980) is kinderyoga docente, (kinder)coach, voetreflextherapeut en meditatie docente. In 2021 heeft zij tevens de opleiding tot Inner Singing facilitator en Yoga Nidra docente afgerond.

Hedendaags organiseert zij ontspanningsavonden voor volwassenen en mantra avonden. Daarnaast geeft zij les in het leren spelen van mantra’s op de Ukelele en organiseert zij workshops hierin.

Muziek, zang en klank spelen een grote rol in haar leven. Een combinatie hiervan zet zij dan ook in tijdens haar lessen en coachsessies.