Over Esther

Mijn naam is Esther de Greef. In 2012 studeerde ik af als Nieuwetijds kindercoach en Kinderyoga docente/therapeute. Sindsdien ben ik actief in mijn eigen praktijk, waar ik coaching en ontspanning bied aan zowel volwassenen als kinderen, inclusief voetreflex, tenen lezen en cacao sessies.

In 2014 behaalde ik mijn Total Health opleiding tot voetreflextherapeut en tenen lezer. Vanaf die tijd masseer ik met veel plezier de voeten van mensen!  

Sinds 2023 bied ik mijn eigen methode Voetreflex Plus aan, waarbij ik dieper werk op energetisch en emotioneel niveau voor herstel en inzicht. Hierin combineer ik voetreflex-technieken met mijn intuïtieve gaven, die ik heb ontwikkeld door de mediumschap opleidingen bij Mythe Bruynzeel en Carmen Vreeburg.


Een andere passie van mij is muziek en mantra's. Dit komt o.a. tot uiting via mijn ukelele tutorials op het YouTube-kanaal "Prem Sunita", Hier les ik via tutorials uit hoe je diverse mantra's speelt op de uke!

Tevens geef ik in de winter klank en ontspanningsvonden en schrijf ik eigen nummers op de gitaar. 


Verder heb ik diverse verdiepende studies afgerond, zoals Chakra kleuren diagnostiek (2015), familie opstellingen (2022), cacao facilitator (2022), Yoga Nidra (2021) en Inner Singing (2021) (stembevrijding).


Met regelmaat zet ik combinaties van deze opleidingen in tijdens coach sessies. Tevens blijf ik mij ontwikkelen en volg regelmatig opleidngen/cursussen. Zo zal ik juli 2024 zal ik starten met de opleiding liv the connection van Marina Riemslagh (trauma en zelfhealing).

In oktober 2021 heb ik een kinderboek uitgegeven ; Horizonverhalen . Het boek is geschikt voor ouders, begeleiders, therapeuten en (yoga)docenten die zelf kinderen hebben of werken met kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar. De verhalen kunnen ingezet worden voor ontspanning, coaching, yoga, bespreken van levensthema's, enz. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen de verhalen en oefeningen zelfstandig lezen/uitvoeren. Horizonverhalen is te koop via deze website.


Mijn ervaringen met coaching, voetreflexmassage, tenen lezen en cacao hebben mijn leven verrijkt. Het is mijn passie om mensen te zien groeien, zelfverzekerder en bewuster te worden, en in hun eigen kracht te geloven.

Ik geloof dat er niets mooiers is dan anderen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing.

Liefs, Esther